Bestellen, verzenden & retourneren

Bestellen

Veilig, snel en eenvoudig online bestellen.

Bij Phiten.be kunt u veilig, snel en eenvoudig bestellen. In korte tijd wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd.

Zo bestelt u op Phiten.be:

  1. Kies een product uit het assortiment.
  2. Klik op ‘aan winkelwagen toevoegen’.
  3. Ga naar de online kassa.
  4. Vul uw gegevens (zoals afleveradres) in.
  5. Controleer uw bestelling.
  6. Kies de door u gewenste betaalmethode.
  7. Klik op bestelling bevestigen.
Zo spoedig mogelijk zal uw product bij u thuisbezorgd worden.

Phiten.be levert rechtstreeks vanaf de fabrikant kwaliteitsproducten. Deze kwaliteitsproducten bieden we aan met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. De gemiddelde levertijd is 1-3 werkdagen. De verzending van uw bestelling zal gaan via de pakketdienst van Bpost.


Retouren

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een door u ontvangen artikel. Wij vragen u ons dit per email te melden, wanneer wij uw e-mail hebben ontvangen zullen wij u op werkdagen binnen 48 uur antwoorden met verdere instructies. Heeft u nog verdere vragen over de afhandeling van een product dat u wilt retourneren? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op.

Retourneren van Pakketten

Als u een retourzending wil doen die kan worden verzonden met de pakketdienst Bpost ziet u hieronder het stappenplan van het verloop van de retourzending.

De klantenservice van Phiten.be heeft u een retourzending formulier toegezonden per mail. In deze mail staat een uniek retournummer.

U dient het formulier volledig in te vullen

U dient het formulier toe te voegen aan uw te retourneren pakket.

Het pakket dat u retour wilt zenden biedt u aan bij het dichtstbijzijnde Bpost punt.

Voor het retour zenden aan Phiten.be zijn de kosten voor de rekening van u als klant. Het kan zijn dat dit anders is overeengekomen met onze klantenservice. Eveneens valt de schade welke eventueel ontstaat bij het retour zenden voor de rekening en het risico van de koper.

Phiten.be zal het product door een deskundige laten inspecteren wanneer het door u geretourneerde product bij ons ontvangen is. Binnen een uiterlijke termijn van 30 dagen ontvangt u, afhankelijk van de staat waarin het product door Phiten.be wordt ontvangen, een gedeelte of het gehele aankoopbedrag terug.

Belangrijk: Producten die zonder retourformulier zijn geretourneerd komen niet in aanmerking voor een gedeeltelijke of volledige teruggave van uw aankoopbedrag.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »